Featured Post

Kenali Personaliti Anda

Pilih corak di bawah yang menggambarkan anda secara tepat/ paling hampir. Pakar psikologi telah mencipta corak2 tersebut. Mereka telah...

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com

7:29 AM
Salam,
KLIK BANNER UNTUK JOIN YA !

Apa yang korang suka tentang blog shida?
Suka dekat tuan blog dia yang peramah, susun atur blog yang kemas dan sebuah blog yang berkualiti.

Benefit yang join Segmen ini :
20 bloglist terpilih dan RM50 cash Top Referral x 1
Good Luck semua!

JEMPUT JOIN YA SEMUA!

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com Reviewed by Encik Sharul on 7:29 AM Rating: 5

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

11:35 AM

Assalamualaikum, peace upon you.



Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





syarat-syarat wajib :
  1. Like dan Add Facebook Sponsors :

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk : Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini




Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida Reviewed by Encik Sharul on 11:35 AM Rating: 5

again.&.again..

6:49 AM
hello sahabat semua..hehe..lama btoi ak post kt blog neyh..bz la katekan..cri duit kumpul laju2..haha.. so kembalinya ak di sini, adalah utk cuba mnghidupkan kembali blog aku..sbb ak tngok da byk sgt blog2 kt dunia nie..suma buat duit pkai blog..just nak try for 2nd time..hehe..so akan mkan mase jgk la nak setting2 suma balek..kene blja balek ape yg ak wat dulu..haha..so sape yg rajin2 silalah ke blog aku...hehe..byk keje nie..jumpa lg rakan2 blogger sume.. =)
again.&.again.. again.&.again.. Reviewed by Encik Sharul on 6:49 AM Rating: 5

encik.hantu.kembali!!

1:29 PM
I'M BACK
Akan ku kembali mengupdate kt blog..sblom tuh nak cuci dulu sawang2 dlam nie..hehe...see ya!!
encik.hantu.kembali!! encik.hantu.kembali!! Reviewed by Encik Sharul on 1:29 PM Rating: 5
Powered by Blogger.