Entri Terkini

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.



Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





syarat-syarat wajib :
  1. Like dan Add Facebook Sponsors :

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk : Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini




Read more

again.&.again..

hello sahabat semua..hehe..lama btoi ak post kt blog neyh..bz la katekan..cri duit kumpul laju2..haha.. so kembalinya ak di sini, adalah utk cuba mnghidupkan kembali blog aku..sbb ak tngok da byk sgt blog2 kt dunia nie..suma buat duit pkai blog..just nak try for 2nd time..hehe..so akan mkan mase jgk la nak setting2 suma balek..kene blja balek ape yg ak wat dulu..haha..so sape yg rajin2 silalah ke blog aku...hehe..byk keje nie..jumpa lg rakan2 blogger sume.. =)
Read more

encik.hantu.kembali!!

I'M BACK
Akan ku kembali mengupdate kt blog..sblom tuh nak cuci dulu sawang2 dlam nie..hehe...see ya!!
Read more

lawak.bodoh.bodoh



Tahukah Anda gunung berapi yang berusia tiga ratus tahun disahkan masih aktif untuk meletup. Tapi mengikut kajian ahli gunung, api elektrik di rumah kita tidak akan aktif jika tidak membayar bilnya selama tiga bulan.


Tahukah Anda orang yang tidak pernah kisah langsung tentang wang ringgit, pangkat, kedudukan dan harta dunia ialah Orang Utan.

Tahukah Anda cicak memutuskan ekornya apabila diganggu. Apabila cicak menyedari yang dia diekori oleh sesuatu, ia akan memutuskan ekornya supaya benda itu tidak mengekorinya lagi atas alasan tanpa ekor sudah tentu ia tidak akan diekori lagi.
Read more